vineri, 21 decembrie 2012

Ziua in care Pamantul s-a oprit

Bine ati venit la ultimul spectacol,de pe ultimul drum : sfarsitul lumii.
Desi imi inchipui ca multi de prin stratosfera,sau blogosfera,sau..ceva,vor scrie despre asta, de obicei nu ma mai vantur prin bloguri like  i used to. Batranetea,deh..
Deci,maiasii au prezis ei,sau n-au prezis,dar asa au interpretat geniile minuscule de stiinta,ca azi crapam,asa subit.
Drept pentru care ,de dimineata am fugit tot la fel de subit la magazin,sa-mi reimprospatez provizia de tigari si cafea. Asa,just in case. Ar fi pacat sa te prinda vreun cataclism fara tigari. Macar pentru gestul teatral,dramatic,de a mai trage un fum inainte sa..tragi sa mori.
SIncer ,nu stiu cat adevar e in povestea asta,dar desi nu cred intr-o brusca terminare a globului,probabil,la anumite nivele,au loc ceva schimbari in jurul nostru. Si asta mai mult o simt, o intuiesc in jurul meu.
E o ..febrilitate peste tot,ca o agitatie microbiana,incepand de la clima,pana la oameni.Ceva se schimba, intradevar.
Poate,asa cum zic unii initiati,are loc un 'shift' al densitatii materiei,sau a vibratiilor cosmice,poate suntem bombardati cu radiatii din cosmos,naiba stie.
Ce ma deranjeaza,insa,e credulitatea,si ignoranta unor oameni,de obicei,cei inhamati la jugul religiei de genul ''crede si nu cerceta'' .
POate maiasilor li s,au terminat daltile si n,au mai putut sa ciopleasca in piatra restul mileniului ! Poate au avut indigestie la sfarsit,poate..poate..sute de posibile explicatii.
Sau poate ,erau intradevar astronomi superbi,si au calculat vreo ciocnire a pamantului cu vreo cometa,asteroid,ceva.Posibil si asta.
Dar, cum, oricum nu stim nimic,ramane sa asteptam si sa vedem.
Pana una-alta,ma apuc sa-mi sap un bunker antiatomic. Daca nu e nimic, il folosesc ca pivnita,sa tin cartofii si ceapa.
Hai sa auzim de bine ..pe lumea ceailalta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu