vineri, 29 iulie 2011

Ce complicate sunt femeile.
Hai sa fim amici !
Hai sa facem sex dezinteresat !
Hai sa nu fim nimic.
Hai.
Ce dracu”  , cred ca ma duc la manastire . On a second thought,neah, sunt prea dependent de sex.
Uneori ,te urasc. Mai mult decat orice pe lumea asta. Pentru ca mi,ai luat ce pretuia mai mult ,tot pe lumea asta.  Poate ca femeile sunt de fapt,curve ,toate. O femeie adevarata poate ca nu se impiedica de romantisme. De fapt,e cea falsa si incompleta. Ca tine, creier de gallina blanca, cum ai fugit tu dupa un bmw de 1500 de euro si un apartament confort 2 shporit. Fuck you bitch !

23 de comentarii:

  1. Pacat ca ai inchis celalalt blog. Sau nu. Ma rog, imi place cum scrii. Sper ca un compliment in plus nu-ti zgandareste aroganta. O zi cu zambet iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pregateste o cafea. Pornesc spre masuta ta de rafie. Sper sa mai ai prunul acolo. Fara zahar si doar cu o picatura de lapte, sa-i schimbe culoarea:). Esti dator.

    RăspundețiȘtergere
  3. e inchis, in sensul ca numai postez si nu mai accept comentarii acolo. asta daca nu ma hotarasc sa,l sterg de tot. Ms pt compliment, nu.mi zgandareste decat vanitatea :) Il mai am prunul desigur. Dau si o cafea,bine..desi nu stiu cine esti .

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai da, inchis in sensul ca nu mai functioneaza pt noi, restul :). Nu-l sterge inca, mai am de citit :)) . Trebuie sa stii neaparat cine sunt , ca sa dai o cafea?:) O cititoare suna prea patetic, asa ca ma voi rezuma la a spune ca sunt un om care a trecut pe blogul tau intamplator si..i-a placut sa se opreasca, in ciuda spiritului sau critic dus la extrem.

    RăspundețiȘtergere
  5. inteleg. nu,nu trebuie sa stiu, mi.e indiferent cui ii dau o cafea uneori,poate sa fie si extraterestru,doar sa fie aproape,cred. Imi place cum te exprimi,denota ceva..CARACTER :)

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc. Dar totusi...sa nu uiti de picatura de lapte, ca sa nu scoti ce e mai rau in mine:)). Sunt cu ochii pe tine de acum, asa ca...spor la scris. Loveste-ma cu o atmosfera "confort sporit" .

    RăspundețiȘtergere
  7. haide, lasa :-j ca voua va plac curvele. ce v-ati face fara noi? a? stiu. o laba ieftina si atat :*

    te pup pe... buzunar.

    RăspundețiȘtergere
  8. eh, uite ca traiesc si fara voi.
    Daca tot suntem sinceri,as prefera o laba ieftina si sanatoasa,decat o curva plina de juma” de turcie si romanie:)
    Eventual o felatie,da. Dar nu cere bani,ca traim in Romania,draguta :).

    p.s. buzunar..pff. ma tem ca l,ai pupat degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  9. on a second thought, yeah, sa facem edu.fx blogspot un loc pt curve,pesti,dorinte carnale si ejaculari precoce. Sex neprotejat,vagine lubrifiate si creaturi decazute !
    Ia sa,mi schimb eu topicul la blog.. tot se poarta sexualitatea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hahahaha..a vorbit scorpionul din tine in ultimul comment. Vreau confort mental total pe blogul tau asa ca...sper sa ramai doar la stadiul de ironie fina prin acea descriere a "viitorului" tau blog :)

    RăspundețiȘtergere
  11. desigur. nu,mi plac chestiile f vulgare. Si apreciez intradevar, finetea in exprimare :). Insa, iubita noastra curva cu suflet, e un pic cam prea cruda (cruda in sensul de carne ranceda cu sange pe ea ), in exprimare.
    Totusi, treb s,o intelegem, se invarte numai printre astfel de oameni. Sau isi inchipuie ca o face,jucand un rol de duzina foarte fumat .
    Anyway, esti binevenita,draga mea Suflet de curva,aici ,cu conditia sa.ti cenzurezi oarecum cuvintele. Nu pt altii ,pt mine. Ma zgarie .Merci

    RăspundețiȘtergere
  12. "Si apreciez intradevar, finetea in exprimare :)"


    :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Offff Zee, nu sunt complicate femeile si nici barbatii, viata asta e uneori complicata!:( Stii ca am zis ca uneori iubim pe cine nu trebuie, din pacate, de cele mai multe ori, dar asta nu inseamna ca nu vom gasi niciodata pe cel/cea pe care o cautam. Ca dupa fiecare relatie ramanem cu un gol, cu ceva ce el sau ea ne-a luat si asta e adevarat, ca deh, doar investim in relatie.
    Cat despre hai sa fim doar fuck bodies, ei bine, daca te tin tatanile, ca femeie vorbesc, e ok. Doar ca si pentru one night stand, ca si pentru fuck bodies exista riscul sa vrei mult mai mult.Atunci situatia se schimba si cam in detrimentul celui sau celei care se indragosteste. Alta tristete:(

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu,Laura,nu. NU da vina pe viata :). ea te loveste cu diferite situatii,dar raspunderea e numai a noastra,a fiecaruia. Noi alegem. Dar.cum spuneam,femeii ii lipseste nobletea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Wowww femeia nu are noblete...iar eu stiam ca doar caii de rasa au aceasta noblete, deci suntem mai prejos decat ei? Hmmmm...interesant:)
    Oricum viata ne-o trage fiecariua macar o data, asa ca, suntem sau nu responsabili, simtim pe propria piele!:)

    RăspundețiȘtergere
  16. hei, nu e nevoie sa fi ironica, nu vreau sa jignesc cu asta rasa femeieasca . era doar o afirmatie a unei convingeri :) . Poate or fi si femei altfel,dar nu le,am descoperit eu .

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am vrut sa fiu ironica, dar nici tu nu trebuie sa generalizezi. Din cauza generalizarii, atat femeile cat si barbatii au inceput sa emita judecati eronate, gen: Toti barbatii sunt la fel,Toti barbatii vor sa para ceea ce nu sunt, Toate femeile sunt la fel, etc. Ne bagam in aceeasi oala, reciproc si nu cred ca face bine pentru ca devenim subiectivi,iar atunci cand vom avea in fata realitatea s-ar putea sa nu o mai vedem de umbra copacilor.

    RăspundețiȘtergere
  18. inteleg. Tu esti mult mai inteleapta ca mine,uneori,recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  19. E na:)) nu sunt mai inteleapta decat tine si nici decat altii. Pur si simplu nu imi plac generalizarile si bagatul in aceeasi oala. Pana la urma de aceea suntem indivizi, nu? Fiecare cu specificul lui:)

    RăspundețiȘtergere
  20. bine,bine,pe tien te bag intr,o oala diferita ! :)) dar nush daca incapi de coarne ! :P (solutie-le mai polizam putin ) .

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi dau silinta sa incap in alta oala pentru a face o ciorba de tauroaica:))Vai cum suna!:))

    RăspundețiȘtergere
  22. :)) indeed, suna cam brut,asa . Depinde de..tauroaica,cred :P

    RăspundețiȘtergere