luni, 17 decembrie 2012

Bzzzzz !

A fost odata ca niciodata. Zic unii. Ce paradigma ilogica. In fine. Revenim.
A fost odata o capra. De ce capra ? Naiba stie,poate caprele au ceva apucaturi benefice pentru povesti (de exemplu,se intind dupa frunze,fac multi iezi rasfatati si snobi ,ce alearga prin oras cu BMW-uri de mana a 3-a,hmm).
Deci,acum ca s-a hotarat,e capra. Capra noastra,pierduta printr-o nemarginita lume a potentialitatilor,mergea intr-o zi cu viteza de impuls, prin padurea celui de-al treilea brat al galaxiei Andromeda.
Pe retina ii apare un avertisment ..! 3 lupi klingonieni,isi faceau tura de seara (si in cosmos uneori exista zi-noapte,in special in povestile proaste,ca si aceasta).
O prind pe biata capra,si ii arunca 2 torpile in ochi . Nu chiar fotonice ,dar destul de dureroase, ii iau poseta,telefonul mobil,si virginitatea .
Dupa care se indeparteaza ,sontac-sontac (erau handicapati),amenintand-o sa nu se duca la politie,ca acolo e Romania,oricum,si politia e mai corupta decat banditii.
Undeva mai departe, cativa iepuri jigariti cersesc la colt de strada,sau poate sunt doar hiene cu blana de iepure. Niste ursi barosani,cu lanturi de 3kg la gat,si imbracati in trening,ca orice cocalar cosmic,stau in cerc,fumeaza,si in general,singura lor ocupatie fiind sa-i vada lumea.
Pe alocuri,prin spatiul periferic,trec grabiti niste magarusi,saraci,cocosati,cu sarsanale pline cu ceapa si cartofi,gandindu-se la plozii de acasa,ce urla din toti rarunchii,la ce liceu o sa-i dea,si daca o sa moara de foame ca si ei .
Inchid pentru o clipa ochii,obosit de atata saracie,prostie,si hotie. Povestea asta e teribil de cruda. Cum dracu in padurea vecina e prosperitate,animalele sunt demne,si sunt recompensate pentru munca lor ??
O sirena prezidentiala ma trezeste la realitate. Hienele trec cu coloana oficiala,pazite de vulpi cu sepci de politai,in masini de lux,ce fiecare costa cat venitul pe viata a 1000 de boi saraci.
Opulenta lor imi zgarie privirea.
La dracu cu voi,paraziti nespalati,ce sugeti seva padurii !,imi spun,in timp ce la o carciuma de pe un asteroid vecin,urla un porc cunoscut, manele.
Ma uit in jur..toate animalele,prostite,saracite,si fara educatie,se misca,sau zac indobitocite,boi cretinizati de TV. Mai lasati dracu reclamele si concursurile pentru idioti,talk show-urile si ganditi-va la voi. De ce sunteti ,suntem asa ? Cum scapam din asta? Parintii nostrii ne-au adus sa fim sclavi ?
Ma uit in jur si vad lumea in mii de bucati individuale,poate datorita ochilor mei compusi,eu..albina.




image from fotosearch.com

2 comentarii:

  1. Realitatea cruda! Din fericire se apropie 21 decembrie, poate scapam de ei, desi am impresia ca mai repede se scapa ei de noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,cred ca mai repede scapa ei de noi. In fine,nu e totul pierdut,Laura. (si bine te 'revad' dupa atata timp :)

      Ștergere