miercuri, 24 august 2011

Mai tii minte seara ,cand ne,am intalnit in gradina aia suspendata ?
Mi,am zis ca niciodata nu am vazut ochi asa calzi. Niciodata ,de atunci, nu am mai vazut. Imi lasasem covorul zburator undeva, intre etajul x si y. De fapt, mi se terminase benzina. Aveam inauntru un gol ce nu putea fi umplut decat cu carburantul specific.
Ieri,maine,niciodata se contopesc intr,o senzatie,mintea mea te reconstruieste de mii de ori,apoi te risipesti pe toate palierele gradinii. Nimeni nu stie sa ajunga aici,si totusi atat de multe lume o gaseste,involuntar.
Undeva,la un etaj inferior,lumea de abia se naste. MI se pare ca aud primii stra-pesti,cum ies din oceanul primordial,ceva alge aruncate ici si colo,si multe IDEI.
Materia inca viseaza la formele pe care le va lua. Eu inca visez,ca, intr,o viata viitoare ,voi fi fizic,si te voi intalni.
Mi se pare ca te vad undeva ,intr.un colt..! Ochii aia caprui i,as recunoaste si in imensitatea vidului cosmic. Tu esti,ma apropii si te iau de mana,sau asta as face,daca ai avea una.Sau daca eu as avea.
Imi zambesti vag, in timp ce te risipesti intr,una din miile de plante luxuriante. Intr,o buna zi, voi sti cum sa creez realitati,ai sa vezi,draga mea !
Intr,o buna zi vei vrea sa fii mai mult decat un principiu,si vei sparge bariera Primului Inceput ..!
Imi umplu rezervorul cu idei-combustibil,si pornesc prin Marele Vis,eu..Cuvantul.


5 comentarii:

  1. hmm... :) dualitate...cand crezi ca ai inteles ceva pana la jumatatea postului, ulterior pare sa coteasca spre altundeva..:) . Frumoasa melodia :P

    RăspundețiȘtergere
  2. ca de obicei,ai un excelent simt de observatie :) Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot timpul o pierzi sau te pierzi pe tine! Atât de greu să fie oare să păstrăm pe cineva, indiferent de culoarea ochiului?Devine cam obositor să parcurgem acelaşi drum doar pentru a ne întoarce şi a pierde din nou. Trist!:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Laura,e greu sa.l pastram mai ales..cand l,am pierdut :) Este obositor,insa poate ca asta inseamna sa fim oameni

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma indoiesc ca trebuie sa pierdem atat de multe numai pentru a fi oameni. Mie nu-mi prea place sa pierd, mai ales atunci cand imi place ceva si vreau cu adevarat sa fie al meu. Dar cum viata intotdeauna se ocupa sa ne demonstreze contrariul...

    RăspundețiȘtergere