joi, 30 iunie 2011

 ! bum! ..inca o resuscitare.  O furnica..o simti , nu ? Sub tine e pamant,sau poate nimic. Incet,incet, constiinta isi face loc printre spatiile nevazute ce separa viul de amorf. Bum! Hai deschide ochii ,canalie ..! Esti renascut,inca o data. Nu o sa,ti mearga la infinit,asa ca bucura.te de asta.
Ma doare un pic de fiecare data. Poate era mai bine sa raman mort pt societate.Hm.. bum!
Deschid ochii,si privesc lumea. Zee is resurrected.

3 comentarii:

  1. Multumesc de vizita!
    edu.fx.
    Poezia Meandre nu are aer pesimist. Este doar o introspectie in timp si suflet, o cautare prin trecute carari ale eului meu si o dorinta de a ma descotorosi de tot ce este neplacut si de a ma contopi cu Isus Hristos,care este Lumina Lumii.
    Conexiunea de care zici tu prietene, cea dintre fiintele umane, iti poate aduce o fericire surogat, ceva pasager, care trece repede...
    Conexiunea cu Dumnezeu prin Isus si Duhul Sfant este deplina si vesnica.
    Nu sunt o pesimista si nici optimista nu sunt ci imi place sa vad lucrurile asa cun sunt ele in realitate. Raul este rau si binele este bine.Eu le spun pe nume.
    Sunt o realista si nu-mi place sa ma adap cu apa chiaoara, de bucurie, dar nici sa cad in oceanul cu tristete.
    Apropos, e cam trista melodia de fundal, cam ciudata... schimba-o(daca vrei).
    Ganduri bune de la Vrancea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai pt ce. eu vizitez multa lume. desi pe majoritatea ii ignor apoi.
    Cat despre conexiunea dintre fiinte, e pasager pt k nu o intelegem,nu o percepem la adevarata ei valoare inca,elena. E un bliss intre principiile noastre vitale. De fapt suntem tot noi,aceiasi esenta,insa in 'costume' diferite.
    Prefer conexiunea palpabila decat una abstracta cu acest principiu numit Isus, principiu ce se gaseste in toate religiile,sub alte nume. D,zeul tau e doar o idee,draga Elena. Un nume pt a identifica ceea ce depaseste intelegerea. Nu intru in detalii sau polemica,fiecare crede ce vrea.
    Raul si binele de la un punct nu se mai individualizeaza. :) SI nici nu mai conteaza chiar,decat in masura in care ele aduc modificari EXISTENTEI.
    SI eu sunt ciudat,ca si melodiile mele.
    Salutari si tie de la Dambovita.

    p.s. scz, m.am lungit cam mult,insa o remarca vasta cere o replica pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  3. desi..revin..daca stau sa ma gandesc, 'a crede' e un lucru f bun,nu a se confunda insa 'a crede intr,un lucru' cu 'religia' ! Nu cred ca religia ar trebui sa mai fie necesara ,iarta,ma 'erezia' ,hm :) . Era buna,probabil in erele intunecate ale omenirii,si la nivelul ala de intelegere. Insa filosofia,ch si la nivel empiric,e mult mai folositoare.
    SI eu cred ca exista un Principiu Ordonator al universului, 'Dumnezeu',cum il numesti tu,insa cred asta liber de doctrinele si constrangerile,amenintarile religiei. FIlosofic. Inteleg ca toti suntem bucatele dintr,un mare intreg. Si caut ILUMINAREA. Asta insa nu poate VENI RPIN FRICA. FRICA DE IAD,FRICA DE JUDECATA,FRICA DE..ETC :)
    Of, sper la o zi cand vom fi cu adevarat LIBERI .

    RăspundețiȘtergere